Интериорните бои United Colors of Benetton са рaзработени по лиценз на Imagica Ltd, работеща в тясно сътрудничество със световно известните United Colors of Benetton и се произвеждат от Create Spa – Италия.

   Саморазстилащата им се консистенция и лек аромат ги правят лесни и приятни за боядисване. Имате гаранция за изключително плътен и траен цвят, устойчив на многократно миене и износване. Продуктите са акрилни, на водна основа,”дишащи” и екологично чисти. Каталогът на United Colors of Benetton е разделен на 13 тематични колекции:
   Колекция Color обединява 20 специално селектирани цвята. Това е плътна боя, осигуряваща красиво и практично хомогенно, полуматово покритие. Нанася се лесно с помощта на валяк със средно къс косъм, като за крайния ефект са достатъчни две покрития.
   Със същата консистенция са боите от колекции White и Neutral. Teхните цветове са изключително подходящи, когато се цели по-семпъл или неутрален завършек на помещенията или части от тях.
   Колекция Opalescent се състои от четири елегантни нюанса на бялото с мек сатенен блясък. Нанася се с валяк с пухкав косъм върху добре грундирана с Benetton Basecoat основа.
   За по-силни метални отблясъци може да изберете нюанс от колекциите Iridescent и Metallic с дълбоки цветове в синьо-лилавата гама. Тези бои съдържат светлоотразителни частици, допринасящи за едно ултрамодерно излъчване. Единственото изискване е отново предварителното поставяне на Benetton Basecoat основа.
   С класически блясък на благородни метали са колекциите Goldwall и Silverwall, улавящи светлината в пленителни златни и сребърни оттенъци, благодарение на съдържащите се в тях метални частици и уникалната им структура. Нанасят се с валяк с пухкав косъм върху гладка и грундирана с Benetton Basecoat повърхност.
   Silverwood и Goldwood съдържат четири сребърни и два златни нюанса на бои, създадени специално за дървени повърхности. Нанасят се лесно с помощта на четка, на един, два или повече слоя, в зависимост от желания ефект, като подчертават красотата на естественото дърво.
   В Color for kids може да откриете най-подходящите за детски стаи цветове, които носят радост и зареждат с енергия. Осигуряват плътен полуматов завършек, лесен за поддръжка и напълно екологичен.
   Отново за децата е създадена колекцията Chalkboard. С един от трите нюанса може да направите истинска училищна дъска за рисуване с тебешир върху стената, която след това лесно се почиства и е готова за нови творения на Вашето дете.
   Още забавни решения предлага колекция Glow & Glitter. С помощта на трите фосфорисциращи нюанса Glow, избрани от Вас елементи в помещението ще излъчват мека светлина, когато в него е тъмно. Glitter е прозрачна боя, съдържаща весели разноцветни звездички. Нанася се върху вече боядисани повърхности, за да създаде допълнителен ефект.

   За да улесним Вашия избор относно ефект и цвят, за всички опаковки от 2,5 л предлагаме тестери, с които може да изпробвате на малка площ боите на United Colors of Benetton и предварително да се уверите в техните качества.

 .com  .bg
    Сподели   webmail (c) 2008 Всички права запазени | Catblue