Покритията Fractalis са продукт на Create Spa – Италия – световен лидер в производството на декоративни бои и декоративни мазилки. Реализират се успешно на територията на цяла Европа, САЩ, Азия и Австралия. Една от причините, поради която Fractalis доставят качеството, което нашите клиенти изискват, е непрекъснатото, взискателно научно изследване.
  Те са екологично чисти, не съдържат химически вредни компоненти, потвърдено от техническите сертификати и като следствие могат да бъдат използвани дори и в медицинските, детските и общообразователни учреждения. Лесни са за поддръжка и напълно устойчиви на миене, което ги прави подходящи и за помещения с интензивна експлоатация. Обезпечават напълно дишащо покритие за стени, тавани и фасади.
   Ние предлагаме екип от опитни декоратори, които се грижат за спазването на всички технологични правила и процедури по нанасяне на отделните колекции. Може да разчитате на компетентни консултации относно подготовката на повърхностите и професионални съвети за комбинация на цветове и ефекти. Работата на нашия екип е гаранция за постигането на удивителен краен ефект.
   Колекциите Fractalis придават изискана атмосфера на всеки интериор, одухотворяват с присъствие на индивидуален стил, чрез своите ефекти и напрактика неограничените интерпретации в цветово отношение. Те са активна съставна част на всеки интериор - могат да определят основната стилна и цветова тежест на общия архитектурен замисъл, могат да имат поддържащ фон на основната идея, а могат да бъдат и спомагателен елемент в дизайна на интериор, създавайки необходимите акценти. Характерът на избрания материал се диктува от функционалността на помещението и архитектурния замисъл.

    Колекция Opus е класическа венецианска мазилка. Представлява естествен материал на варова основа, който се добива в ограничени количества на територията на Италия. Производството му се съпровожда от дълъг процес на отлежаване. Получава се гладка повърхност със силно гланциран, „огледален” завършек (Opus Stucco) или полугланцов-полуматов мраморен ефект (Opus Marmo). Подходяща е за интериор и за мокри помещения.
    Произходът на тази декоративна мазилка датира от епохата на Рим по времето на Цезар. Технологията е преоткрита от известния архитект Андреа Паладио, който през XVI век я прилага в разкошните венециански вили, съществуващи и днес. Постепенно се утвърждава като естетическо решение първо във Венеция и Ломбардия, по-късно в цяла Италия, а през XVII век завладява и Европа.

   Tonachino е декоративна мазилка, напълно устойчива на атмосферни влияния, подходяща за фасади, интериор и мокри помещения. Използва се материал на варова основа с едра структура. Един слой е достатъчен за постигането на крайния резулат – полъх от античността и силно изразен релеф, въру който могат да бъдат нанасяни допълнително различни цветове и отблясъци.
   Едно изключително модерно излъчване носи Magma. Това е уникална декоративна мазилка на водна основа със силно метализиран ефект, имащ свойството да променя цветовете и оттенъка си, според ъгъла, от който се наблюдава.
   Фини пробляскващи частици се съдържат в колекция Lingotto. Може да изберете царствения, наситенозлатен завършек на Lingotto Gold, изисканите платинени отблясъци на Lingotto Platinum или да уловите светлината с Satin - декоративна мазилка на водна основа, характеризираща се с мек, приказен сатенирано-перлен финиш и нежен релеф.
   Богат избор на варианти за декориране предлага колекция Pearl Lines. Представлява декоративна мазилка на варова основа с характерен релеф, върху който могат да бъдат нанесени един или повече цветове с матов или перлен ефект.
   Декоративната боя Sideralia е изключително лека за нанасяне, но с ефект, който не може да остане незабелязан – перлена основа с малки релефни частици, които могат да бъдат нанесени с правилни еднопосочни или хаотични движения.
   Sandstorm е декоративна боя, която привлича погледа със своето стихийно излъчване на пясъчна буря. Уникална структура с деликатен релеф и невероятна здравина. С нея постигате грабващ ефект с несложни движения.
   Колекция Coliseum е релефна декоративна мазилка на варова основа. Подходяща е за екстериор, интериор, както и за мокри помещения. Придава старинен завършек и позволява комбиниране на няколко цвята за получаване на различни нюанси и отблясъци.
   Декоративната мазилка Vernizzi пленява със своята наистина забележителна визия. Неслучайно носи името на създателя на Fractalis.
   Изключително подходящи за колекция Dune са перлените покрития, които ще създадат една триизмерна визия и дълбочина на стените в помещението. Dune е декоративна мазилка на варова основа, предназначена за вътрешно полагане.

   Сред продуктите на Fractalis може да откриете и висок клас акрилен латекс за стени и тавани Aquatex GS и Aquatex GS Clear, който осигурява плътен, устойчив цвят и хомогенно матово покритие след нанасянето само на два слоя.


   Всички мазилки и декоративни и едноцветни бои могат да бъдат в цвят по Ваш избор от изключително богатата ни цветова гама...

 .com  .bg
    Сподели   webmail (c) 2008 Всички права запазени | Catblue